Schermafbeelding 2018-11-08 om 22.06.48

De nieuwe website is in de lucht!

 

In maart van dit jaar is er een nieuwe dorpsraad gekozen. Eén van de doelen van deze nieuwe dorpsraad was de communicatie met de inwoners van Glane te vergemakkelijken door de communicatie te digitaliseren. Wij denken dat dat o.a. mogelijk is door een website te beheren die hiertoe uitnodigt.

Nu is het dan zover: de nieuwe website is in de lucht!  Wij (de Dorpsraad) zijn er heel blij mee en we hopen natuurlijk dat u als inwoner van Glane dat ook zult zijn!

Via deze website zult u op de hoogte gehouden worden van al het nieuws, evenementen, de ontwikkelingen binnen de Dorpsraad (o.a. de notulen) en zo mogelijk nog veel meer. Ook zullen we hierop uitnodigingen plaatsen. Houdt de website dus in de gaten!

De website is voorlopig nog wel in ontwikkeling. Input om deze verder te verbeteren is van harte welkom. We willen graag weten aan welke behoefte de website mogelijk invulling kan geven. Wat vindt u belangrijk dat hierop vermeld wordt? Ook horen we graag wat goed is aan de website en wat beter kan. We nodigen u uit uw ideeën in onderstaande blog te vermelden. Doet u dat liever niet openbaar, dan kunt u uw ideeën natuurlijk ook mailen naar de dorpsraad via het contactformulier onder het menu van de Dorpsraad of via dorpsraad@glane.nl

Hopelijk tot ziens op de nieuwe website!

Comments are closed.